YRITYS

Lehtotech Oy on sähkötarkastuksiin erikoistunut yritys joka tekee lakisääteisiä varmennus- ja määräaikaistarkastuksia sekä toimii sähkölaitteistojen käytönjohtajana. Sähkölaitteistojen kuntotutkimukset, lämpökuvaus, asennusvalvonta ja alan konsultointi kuuluvat myös toimintaan. Lehtotech Oy suorittaa myös erilaisia sähkön laadun mittauksia, häiriöselvityksiä sekä asennustesterien pikakalibrointeja.

Yrityksen käytössä on nykyaikainen mittauskalusto ja sen kunnosta huolehditaan kalibroinneilla sekä kalustoa uusitaan tarpeen mukaan. Toimintaa ohjaa laatukäsikirja jonka ajantasaisuutta seurataan ja päivitetään tarpeen mukaan.

Yrityksen toiminta-alue on koko Suomi.

Nimeni on Juha Lehtovirta ja Lehtotech Oy on omistamani yhtiö. Koulutukseltani olen sähkövoimatekniikan AMK-insinööri ja omaan pitkän kokemuksen suunnittelijana, työnjohtajana ja projektien vetäjänä sähköalalta eri yritysten palveluksessa.

Erikoisosaamisalue on vesihuollon järjestelmät.

 

Minulla on rajoittamaton sähköpätevyys S1, valtuutetun tarkastajan pätevyys VTS 247 ja

SETI:n myöntämä kuntotutkijan pätevyys.

Y-tunnus 2917952-6